Hjem / Bursdag / Overrask de nybakte foreldrene med en personlig gave

Overrask de nybakte foreldrene med en personlig gave


Gave til nybakt mamma

Midt i bleieskift med konstant fokus på amming og en svak erindring av hva det innebærer å sove hele natten – her finner du sannsynligvis en nybakt mamma. I denne livsbekreftende perioden i livet hvor mange nybakte foreldre glemmer hverdagsrutiner og egne behov, er det viktig å huske på en påskjønnelse til de nybakte foreldrene – for eksempel med en personlig gave fra byRavn. En gave til den nybakte mammaen kan være mange ting, men den beste gaven er kanskje den gaven som hun ikke forventer. Gaven som er til henne og utgjør annet tilbehør enn bare smokker og kosekluter. Her kan en gave fra byRavn være med til å gjøre hverdagen mer spesiell og være prikken over i-en for den nybakte mammaen. Barselgaver til mamma munner ofte ut i de samme gavene: leketøy av god kvalitet og fine sparkedrakter til den lille babyen. Hvis du ønsker å tenke nytt og gi en omtenksom og eksklusiv gave til den nybakte moren, kan det for eksempel være en nøkkelring i skinn med et personlig trykk fra byRavn.

Det er mange måter å anerkjenne og beundre den nye mammarollen på. En måte er å gi en gave til den nybakte moren som viser svart på hvitt at hun nå kan si at hun er “MAMMA”. En annen måte er et tilbehør i vegetabilsk garvet skinn med et personlig trykk som understreker at tanken bak er en personlig gave til den nybakte mammaen. Det personlige trykket kan for eksempel være strekfigurer som symboliserer det nye familiemedlemmet sammen med foreldrene og eventuelle søsken.

Barselgave til pappa

Hvis du har en venn, kollega eller mann som snart skal ut i pappapermisjon, har vi mange ideer til en barselgave til pappa. Det kan for eksempel være en miniutgave av fotballdrakten til favorittlaget eller en spesiell øl fra favorittbryggeriet. Men det kan også være en gave som han ikke forventer å få.

En gave til foreldre kan være mange ting. Hvis du ønsker å gi en stilig og personlig barselgave til den nybakte pappaen, kan det for eksempel være en personlig nøkkelring med trykk eller et eksklusivt belte i skinn som det står “PAPPA” på. En barselgave til pappa kan være med til å støtte opp om den nye rollen hans. Samtidig kan den søte tanken bak gaven spre det gode humøret når hverdagen og mange oppgaver inntreffer ved slutten av permisjonen.

I en bolig med nybakte foreldre og en liten baby, kan hjem og innretning ofte ha en praktisk karakter. En gave til den nybakte faren kan også være med til piffe opp boligen slik at ikke alt handler om barnesenger og pedalbøtter med bleier. Gaven til den nybakte pappaen kan inneholde både et praktisk og flott element, for eksempel et sett med garderobestropper i skinn som kan henge over stellebordet. På den måten er det alltid en ekstra sparkedrakt i nærheten når babyen får ny bleie.

Scroll To Top