Hjem / Annet / Tenkt på å kjøpe barna dine kryptovaluta?

Tenkt på å kjøpe barna dine kryptovaluta?


Ok, det er kanskje litt tidlig å la de aller minste barna åpne opp en e-lommebok med krypto, og med unntak av en startupe er det heller ikke så mange som tilbyr eller ønsker kryptovaluta til barna. Men, det er fremdeles et par grunner til at du kanskje skal vurdere å kjøpe inn kryptovaluta slik som Ether fra Ethereum til barna dine. La oss leke litt med tanken her!

Kryptovaluta er kanskje den beste aktivainvesteringen for det neste tiåret

Visste du at Bitcoin har vært den aktivaklassen med best resultater i 2019? Økonomisk planlegging for barna dine trenger ikke å begynne og å slutte med en fantasiløs sparekonto i banken din. Å tenke kreativt om en investeringsportefølje er den beste måten å optimalisere avkastningen på, og Bitcoin har definitivt vist sin utholdenhet.

Andre populære myntalternativer er Ethereum og Ripple. Av disse er kanskje særlig Ethereum sin Ether vel verdt å tenke på som et om muligens bedre alternativ enn Bitcoin. Det er bare å sjekke ut kursen på Ethereum og dets token Ether, samt væpne seg med litt forståelse for hvordan dette alternativet blir bare mer populært – også i større bransjer og ideene begynner fort å spinne.

Viktigheten av finansiell kompetanse nok kan ikke understrekes nok. En solid forståelse av hvordan finanssystemet vårt fungerer er noe de fleste av oss først får i slutten av tjueårene, om noen gang. Uten det er det kjedelig og vanskelig å navigere i privat- eller forretningsøkonomi. Som forelder håper du å oppdra barn som er så pengekyndige som mulig, og det hele begynner med en samtale om pengenes verden ettersom det ikke bare gjelder dem, men deres miljø og karriere. Den samtalen inkluderer et sentralt spørsmål: hvordan vil pengeverdenen se ut om et tiår? Vel, kan godt og sannsynligvis være at det involverer alternative valutaer over nett, eller da kryptovaluta. For, digitale valutaer er satt til å endre verden slik vi kjenner den!

Barn født i det siste tiåret er satt til å bli myndige i en fremtid vi knapt kan forestille oss. På samme måte som foreldrene våre ikke kunne ha forutsett hvor dypt oppfinnelser som internett og sosiale medier ville påvirke alle aspekter av livene våre, så har banebrytende teknologier som blokkjeder kapasiteten til å forandre mye ved verden slik vi kjenner den.

En verden i endring

Ofte er den beste måten å utnytte endringene på er å ligge i forkant. Da Facebook innledet en ny æra av annonsering og innholdsskaping, var bare en håndfull mennesker utstyrt med ferdighetene til å ta steget opp. Kryptovalutaer rundt om i verden bygger arbeidsstyrker for å utvikle fremtiden, og kan godt være de største digitale arbeidsgiverne i årene som kommer. Å gjøre barna dine kjent med krypto nå vil tjene dem godt når vi beveger oss inn i en usikker digital fremtid. Det er med andre ord en tanke om å hjelpe ditt barn å vokse opp til å være pengekyndig, men og en engasjert, og våken forbruker

Scroll To Top