Hjem / Annet / En flyvertinnes tips til småbarnsfamilier

En flyvertinnes tips til småbarnsfamilier


flyreise-470x2641

En flyvertinnes tips til småbarnsfamilier

Det finnes stellebord på fly som på alle andre offentlige steder. Skifting av difuse bleier i setet blir satt lite pris på av medreisende.

  • Det finnes stellebord på fly som på alle andre offentlige steder. Skifting av difuse bleier i setet blir satt lite pris på av medreisende. Vi er ikke spesielt glad i å motta brukte bleier på vår ferd gjennom kabinen heller. Spør gjerne om en pose og kast på toalettet!
  • Vi jobber med tunge traller og varme drikker, barn på oppdagelsestur alene på flyet er ingen god kombinasjon med vår arbeidsplass.
  • Godt råd for overnevnte problem er å ta med dippedutter til aktivitet I SETET. Vi elsker barn som sitter i sin egen lille verden med favoritt leken sin i setet:) Hva med Lego, barbie, tegneblokk eller pappas iPad? Vi setter også pris på fine tegninger vi kan henge opp på kjøleskapet!
  • Bordene du har foran deg er ikke laget av jern og betong, det tåler ikke at barn sitter, står eller ligger på det! Heller ikke de minste, små babyer…
  • Vi vet det kan være trangt og liten plass til å gjøre av søppel, men vi prøver så godt vi kan å samle inn med jevne mellomrom. Det er så mye hyggeligere for cleaningpersonalet å slippe plukke og skrape opp 444 Smarties. Kast når vi kommer, eller samle alt på et sted (IKKE GULVET).
  • Ved natturer sover som regel alle barn, men det kan være kaldt på flyet. Skift fra ferie outfiten til varmere klær før avreise, plutselig blir det siste pleddet nappet rett foran øynene dine…og vi har ikke flere på «lager».
  • Barn er gøy! De er våre mest entusiastiske gjester og vi elsker entusiasme! Men følg våre små reisetips, så får vi alle sammen en knallstart på ferien!
  • Foreldre som reiser med barn er ofte stresset, og da blir også barna «vanskeligere». Så ta dere god tid på flyplassen, både for å være sikker på å få seter sammen og å få litt ro før man går ombord.
  • Det er også en god idè å forberede barna på at de skal sitte i setet sitt, eller på fanget til mamma eller pappa med beltet på når «fest setebeltet»-skiltet er på. Det er en viktig forberedelse og kan sammenliknes med selene i bilstolen! Og er foreldrene usikre, spør oss om hjelp! Vi hjelper mer enn gjerne med å forklare, og ofte hører gjerne barna mere på oss en foreldrene.
  • Ta alltid med ekstra mat/drikke og bleier. Forsinkelser kan fort oppstå og det er vanskelig å forklare det til et lite, sultent barn.

Kilde: Reismedbarn

Scroll To Top