Hjem / Aktuelt / Gjør legging av baby litt enklere!

Gjør legging av baby litt enklere!


Twilight Turtle

Twilight Turtle

For deg som sliter med å få barnet ditt til å sovne om kvelden, er dette noe du kan prøve ut. Twilight Turtle (skilpadde) forvandler barnets rom til en stjerneklar nattehimmel og gjør leggetid til dagens høydepunkt. Med denne kan du også lære om stjernehimmelen, og se og lære hvor de forskjellige stjernene er plassert.

Twilight Turtle  – Leggetid blir en lek!
Etter å ha lagt vår baby i ett relativt mørkt soverom, med mange vanskligheter og gråt, der det å våkne kvelden og natten lang, var en del av hverdagen, bestemte vi oss for å se etter noe som kunne gjøre leggetiden enklere for oss. Vi kom over ett produkt som gir barnet noe å se på, og som samtidig gir nok lys at man kan sovne til det.

Twilight Turtle (skilpadde) forvandler barnets rom til en stjerneklar nattehimmel og gjør leggetid til dagens høydepunkt. Fra innsiden av hans plastskall prosjekter Twilight Turtle en magisk konstellasjon av stjerner på soverommets tak og vegger i tre ulike fargeralternativer. Twilight kompisene lyser for å lette barns frykt for mørket og kan fungere som en nattlampe.  Dette er utprøvd av mange, og denne er et klart valg for å gjøre hverdagen lettere, og ikke minst lærerik og spennende for barnet. Skilpadden er testet i forskjellig blader og av folk verden over, der den for skryt for sitt design og nytteverdi.

Har man normal størrelse på barnetommer får man en full nattehimmelen på tak og vegger, du får tre fargealternativer(Lys blå, Lys grønn og blanding av grønn og blå) og flere forskjellige mønster å velge i.
Den skrur seg automatisk av etter 45 minutter, så denne kan du trygt la stå på. Stjerneguide medfølger slik at en kan identifisere stjernebilder, om barnet er noe eldre (2+).

Den har blant annet vunnet følgende tester: The National Parenting Center Seal of Approval • 2006 Creative Child Magazine Preferred Choice, og får mye ros verden over.

Scroll To Top