Hjem / Aktuelt / Barnas favorittspill

Barnas favorittspill


Barn og unge spiller mer enn aldri før. Nå er det ikke lenger brettspill som gjelder, men spennende videospill fylt med action og mye handling. Vi skal nå gå gjennom noen av de mest populære spillene for unge, slik at du vet hva barnet faktisk spiller. Videospill og e-Sport er et stadig voksende fenomen, som fenger både store og små.

Spillene som produseres i dag, er såpass gode at de også appellerer til andre aldersgrupper. Grafikken, historien og spenningen i spillene gir mye glede også til eldre. E-sport har havnet på radaren til flere, grunnet de gode mulighetene for betting, tipping og odds. På sider som https://esports-betting.io/ kan de voksne lære seg mer om lagene, konkurransene og gangen i spillene.

Dette spiller barna

For de minste barna mellom ni og elleve år, er både Minecraft Clash Royale, Overwatch, Roblox og FIFA populære spill. Når de barna når tolv og fjorten år, introduseres også spill som GTA, Grand Theft Auto og Fortnite. for de eldste barna ser vi at FIFA og GTA fortsatt er populære spill, men at CSGO, Call of Duty og PUGB er de mest attraktive valgene.

Mange av disse e-Sport-spillene kan barna spille online sammen med vennene sine. Ofte spiller de på lag for å klare oppdrag og for å gå høyere opp i nivå. De beste lagene kan konkurrere i profesjonelle settinger, på turneringer og mesterskap rundt om i verden.

Som sagt appellerer slike spill også til de voksne. Selv om det kan forekomme store vinnersjanser på oddsen, er det viktig å tenke på at en seier aldri er garantert. Dersom du trenger penger, vil det heller lønne seg å bruke lånekalkulator.info for å finne ut hvor mye du kan få i lån. I en e-Sport kamp kan alt skje, og du vet aldri hvordan kampen utspiller seg.

Mange har en drøm om å gjøre det stort som e-Sport spiller, og det er faktisk mulig å få en karriere på spilling. Her kreves det dog mye øving, en rask reaksjonsevne samt evnen til å lage strategier og taktikker med laget. Videospill kommer med mye dybde og som regel jobber barna lenge med å komme opp i høyere nivå.

Oppsummering

Videospill kan gi mye glede, sosialt samvær og nye ferdighet til barna. Men det er viktig å tenke på aldersgrensen til spillene, da mange barn spiller spill som inneholder vold, krig og betente tema. Som foreldre er det ikke alltid like lett å vite hva spillene går ut på, og derfor er det viktig at du setter deg inn i spillet sammen med barna.

At spill kan være skadelig for barna kan diskuteres, men som oftest har selv de minste barna en god forståelse av hva som er virkelighet og hva som er fiksjon. De fleste barna spiller for å kunne samarbeide med laget og vennene sine, samtidig som de jobber mot et felles mål. Snakk med barna dersom du er usikker, slik at spillopplevelsen blir trygg for store og små.

Scroll To Top